Familieopstelling
Balansolieflessen bieden ook de mogelijkheid tot individuele familie- of systeemopstellingen. Bij opstellingen kan op een effectieve en liefdevolle manier zaken aan het licht worden gebracht
en oplossingen worden gevonden. Met behulp
van het licht in de kleuren van het Aura-Soma
systeem is het mogelijk om dat in een rustige,
één op één situatie te doen.

Alles om ons heen bestaat uit systemen. Het
gezin is een systeem, maar ook je relatie, de
afdeling waar je werkt of je lichaam waarin
de verschillende organen samenwerken.
Kenmerkend voor een systeem is dat het
gericht is op evenwicht. Als een systeem uit
balans is kan dit klachten geven als angst,
stress, boosheid, vermoeidheid of onzekerheid. Bij een opstelling kan het over je familie gaan maar dat hoeft niet. Je kunt ook andere thema’s opstellen zoals een bepaalde ziekte, een emotie, je werk, een droom of een belangrijke beslissing of keuze die je moet maken. Een opstelling maakt een probleem zichtbaar. Lasten die niet bij je horen kunnen teruggegeven worden en beperkende overtuigingen veranderd worden. Ook kan duidelijk worden welke stappen genomen kunnen worden naar meer harmonie.

Bij een opstelling met het Aura-Soma systeem wordt je als opsteller uitgenodigd om intuïtief flessen te kiezen als representant voor de verschillende personen of onderdelen die betrekking hebben op je vraag. Deze flessen geef je een eigen plek. Door het samenspel van de trillingen van de kleuren in de flessen en die van jou als  opsteller, ontstaat een energieveld.  De posities van de flessen wordt meerdere malen gewijzigd waardoor er informatie en inzicht vrijkomt. Hiermee gaan we zolang door tot het belastende gevoel van de beginopstelling is vervangen door een nieuw, helend beeld dat de oplossing laat zien.

Een opstelling duurt ongeveer anderhalf uur.
Als afsluiting doen we een Aura verzorgingsritueel met een Pomander of Quintessence die past bij jouw situatie. Mijn ervaring is, dat wanneer je de Balansoliefles die een sleutelrol speelde in je opstelling gaat gebruiken, dit je proces nog verder ondersteunt en verdiept. Daarnaast kun je ter ondersteuning ook de bij jouw fles horende Pomander en/of Quintessence aanschaffen.
Wilna Westerlaken, (033) 46 338 46
Met behulp van het Aura-Soma Colour-Care-System